OpiTietosuojaa.fi sai iloisen yllätyksen, kun Intragen Oy ilmoitti halukkuudestaan tukea tietosuoja-asioiden oppimisportaalia.

 

Intragen Oy on isojen Identiteetin- ja pääsynhallinnan hankkeiden asiantuntija.

 

Keskeisimmät osaamisalueet ja tarjonta:

Liiketoimintaprosessi: HR, Projektinhallinta, Tietohallinto

Erikoisosaaminen: Auditointi, It-infrapalvelut, Käyttäjähallinta, Tietoturva

Teknologia: Microsoft, Oracle, SAP

Toimialakokemus: Julkishallinto, Kauppa, Pankki ja vakuutus, Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Koulutus, Ohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö

 

Lisätietoa: http://www.intragen.com/

Intragen logo

 

OneClinic Oy (entinen Nexamed Oy) ilmoitti halustaan liittyä OpiTietosuojaa.fi-sivuston sponsorien joukkoon tukemaan hyvää ja tärkeää tietosuojatietouden edistämistä. TERVETULOA!

OneClinic on ketterä ja moderni ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut palvelemaan hyvinvointialalla toimivia asiakkaita. Yrityksen ohjelmistojen avulla ohjataan terveydenhuollon prosesseja ja toimintaa siten, että potilas on aina keskiössä. Asiakkaat säästävät aikaa ja rahaa ja voivat keskittyä olennaisimpaan, eli palvelemaan omia asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja kustannustehokkaasti.

Yritys on voimakkaassa kasvu- ja kehitysvaiheessa. OneClinic suuntaa ponnistuksiaan terveyden- ja sosiaalihuollon tietojärjestelmäpalveluiden kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja uudistamiseen yhdessä kumppaneidensa kanssa.

Yrityksessä pidätään tärkeänä aitoa ja avointa kumppanuutta sekä sujuvaa vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa.

OneClinic on vahva ja innovatiivinen yhteistyökumppani, joka tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisimmat ratkaisut ja parhaan teknisen tuen.

Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa.

Lue lisää tarjonnasta https://www.oneclinic.fi/

 

Suomen tietosuojapalvelut Oy on tietosuoja-asioihin erikoistunut suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2015. OpiTietosuojaa.fi on Suomen tietosuojapalvelut Oy:n rekisteröimä tavaramerkki. OpiTietosuojaa.fi -verkkosivuston ylläpitämisen lisäksi Suomen tietosuojapalvelut Oy tarjoaa luotettavia konsulttipalveluita tietosuojatyön organisoinnin ja toteuttamisen avuksi. Jos osaamisemme ja palvelumme kiinnostavat tai haluat tulla mukaan OpiTietosuojaa.fi palvelun yhteistyökumppaniksi, niin ota yhteyttä: Ari Andreasson Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

SY jasenyritys 2016 175x88px

 

 

 

 

 

 

ISTEKKI ilmoitti halustaan liittyä OpiTietosuojaa.fi-sivuston sponsorien joukkoon tukemaan hyvää ja tärkeää tietosuojatietouden edistämistä. TERVETULOA!

ISTEKKI on julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. ISTEKKI tarjoaa omistaja-asiakkailleen strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista.

Tutustu ISTEKKI:n palveluntarjontaan, asiantuntija-artikkeleihin ja blogiteksteihin nettisivuilta:

https://www.istekki.fi/

 

logo Istekki 400x200 px

OpiTietosuojaa.fi -palvelun yhteistyökumppanina toimii Neotide Oyneotide logoetusivu

Neotide on perustettu vuonna 1999.ja on erikoistunut tietokanta- ja verkkopohjaisiin ratkaisuihin.

Tuotteidemme kohderyhmänä on alusta lähtien ollut kuntayhtymät, sairaalat, kunnat ja kaupungit. Kehitystyön tuloksena syntyi Exreport, jota edelleen jatkokehitetään vastaamaan uusien järjestelmien asettamiin vaatimuksiin. Exreport on käytössä tai käyttöönottovaiheessa kahdeksassa eri sairaanhoitopiirissä sekä useassa kaupungissa.

Yrityksen perustamisvuonna aloitettiin myös SAI-järjestelmän kehittäminen. SAI on sairaaloiden infektioiden kartoittamiseen ja seurantaan käytettävä ohjelmisto. Koska vastaavaa järjestelmää ei ollut olemassa, kysyntä oli huomattava, ja vuonna 2009 järjestelmä oli käytössä mm. kaikissa Suomen sairaanhoitopiireissä.

Neotiden painopisteenä on yhteistyö käyttäjän ja kehittäjän välillä  Hyvän ohjelmiston kehittäminen vaatii toimivaa kommunikaatiota käyttäjän ja kehittäjän välillä. Neotidella pyrimme siihen, että jokainen kehittäjä toimii yhteistyössä käyttäjien kanssa.

Toimistomme sijaitsee Domus Bothnicassa Vaasan yliopistonrannassa. Neotide työllistää tällä hetkellä kahdeksan henkilöä ja toiminta laajenee jatkuvasti. Tällä hetkellä toimintamme pääpaino on Exreportin kehitystyössä.

OpiTietosuojaa.fi -palvelu suosittelee tutustumaan erityisesti Neotiden kehittämään lokienhallintaratkaisuun. Tietojärjestelmien käytön seurantaan suunnitellun LogMonitorin kehitykseen panostetaan nyt mm. sen ajankohtaisuuden vuoksi.

neotide logmonitor

 

 

 

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Neotide Oy  Yliopistonranta 5  

65200, Vaasa

+358 40 086 3636

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.