Verkkopalvelut Oy

Pohjoisen Keski-Suomen Verkkopalvelut on kahdeksan kunnan omistama yritys ja huolehdimme asiakasomistajakuntiemme välisen tietoliikenneverkon toiminnasta. Tarjoamme lisäksi konesali- ja ICT-palveluita.

Pohjoisen Keski-Suomen Verkkopalvelujen omistajakuntia ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas, Saarijärvi ja Viitasaari.

Keväällä 2018 voimaantuleva EU:n tietosuoja-asetus tuo tullessaan uudentyyppisiä haasteita niin meille kuin omistajakunnillemme ja olemmekin nyt rekrytoimassa yhtä yhteistä henkilöä, joka ottaa huolehtiakseen tietosuoja- ja tietoturva-asioiden kehityksen vastaaman

 

Sinä Tietosuojavastaavana

 

Varmistat että niin me kuin omistajakuntammekin osaamme toiminnassamme ottaa huomioon tulevan asetuksen tuomat muutokset ja autat meitä uusien käytäntöjen luomisessa.

Toimit omistajakuntiemme tietosuojan ja tietoturvan asiantuntijana. Koordinoit eri kehitysprojekteja niin järjestelmien kuin prosessienkin osalta ja toimit samalla omistajakuntien nimettynä tietosuojavastaavana.

Keskeisintä työssäsi on luoda toimintamallit ja osaaminen, jonka pohjalta omistajakuntamme kykenevät jatkossa itsenäisesti huolehtimaan tietosuojan ja tietoturvan toteutumisesta.

Käytännössä työssäsi

  • koulutat
  • tiedotat
  • konsultoit
  • dokumentoit
  • teet lomakepohjia ja ohjeita
  • tuet tietotilinpäätöksen laadinnassa

Tehtävä on kahden vuoden projekti, jota voit hoitaa Saarijärven toimistoltamme tai osittain etätyönä liikkuen tarvittaessa kuntien eri toimipisteissä.

Sinun osaamisesi

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta, osaamista ja intoa työskennellä tietosuoja-asioiden parissa. Tietoturvakysymykset ovat Sinulle tuttuja ja haluat jakaa omaa osaamistasi. Koska työssäsi koordinoit muiden ihmisten työtä, on Sinulla myös taitoa innostaa, vakuuttaa ja ohjeistaa.

Sinulle

Tämä on hyvä tilaisuus saada työ, jonka toteutusta voit itsenäisesti suunnitella. Työskentelet eri työ- ja toimialaryhmissä, joiden kautta koordinoit käytännön työtä omistajakunnissa. Pääset tutustumaan laajasti kuntien toimintaan ja tulet näköalapaikalle mukaan vaikuttamaan toimintatapojemme kehittämiseen.

Tästä eteenpäin

Kuulostiko tämä sinusta kiinnostavalta ja haastavalta tehtävältä? Voit hakea tehtävään alla olevasta linkistä 9.1.2017 mennessä kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi. Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä, konsulttimme Maija Talvinen-Strengell vastaa mielellään kysymyksiisi p. 0400 883966. Voit myös laittaa kysymyksiäsi sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olemme todella innostuneita tästä rekrytoinnista, joten tutustumme hakemuksiin ja hakijoihin jo hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viimeiseen hakupäivään saakka. Lisätietoa meistä www.verkkopalvelut.com

Hae mukaan tästä linkistä: https://wilmaconsulting.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=56&key=&o=A_RJ&rspvt=mr83m6usxlw0s0sgccskcww0gkoococ&ASESSION=mp2fr16r2tcqnsj9cq2f3v91amg7mh7l