OpiTietosuojaa.fi sai ilouutisen toukokuussa 2015, kun LAN&WAN yrityksen ilmoitti halukkuutensa yhteistyöhön.

lanwanlogoetusivu

Nordic LAN&WAN Communication Oy on tietoturvan, tietoliikenteen sekä kiinteistöturvallisuuden palvelutuottaja ja asiantuntijaorganisaatio. LAN&WAN on perustettu vuonna 1993. Tuotamme yrityksen yhdestätoista toimipisteestä ympärivuorokautisia palveluita globaalisti yli 20 maahan.

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota uusimman teknologian mukaisia ratkaisuja ja palveluita asiakkaiden tarpeisiin laadukkaasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Tämä mahdollistaa suoran paikallisen tuen aluekonttoreista, jotka sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Kotkassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulaisissa, Oulussa ja Kuusamossa.

Käytämme toiminnassamme vain tunnettujen valmistajien tuotteita ja palveluita. LAN&WAN tuottaa liiketoiminnan lisäarvoa asiakkaillemme tehokkailla palveluprosesseilla. Valtakunnallisena palvelun tuottajana LAN&WAN tunnetaan korkeasta palvelutasosta.

Tuottamiamme palveluita on auditoitu VAHTI 2/2010 korotettuja tietoturvatasoja vastaan ja olemme saaneet auditoinnista viranomaishyväksynnän 10/2015. Toimintamme on todettu näin ollen täyttävän vaativan korotetun VAHTI-tason kriteeristön. VAHTI-korotetun tason tietoturvamenettelyitä noudattamalla voimme tarjota asiakkaillemme vahvasti tietoturvallisia palveluita.

LAN&WAN panostaa palveluorganisaatioon voimakkaasti vastatakseen uusiin haasteisiin. Uudistuneet palvelumme ovat tuotteistettu kattamaan tämänpäiväiset asiakastarpeet. Järjestelmien teknisestä ja hallinnollisesta ylläpidosta vastaa osaava, kokenut ja valmistajien sertifioima tekninen tuki.                

LAN&WAN kotisivut löydät osoitteesta http://www.lanwan.fi