2NS (Second Nature Security Oy) on riippumaton tietoturvan auditointi- ja asiantuntija-organisaatio, joka keskittyy verkkopalveluiden, tietojärjestelmien ja organisaatioiden tietoturvan kehittämiseen ja varmentamiseen.

Yrityksen haavoittuvuustutkimustiimi on julkaissut useita haavoittuvuustiedotteita, muun muassa SAP:n, Oraclen, F-Securen, IBM:n ja HP:n järjestelmistä.

Yrityksellä on yli 150 tyytyväistä asiakasta vuosittain koti- ja ulkomailla (Suomi, Yhdysvallat, Pohjoismaat ja Keski-Eurooppa. Yritykset, finanssilaitokset, julkinen sektori, ohjelmistoyritykset).

Lisätietoa yrityksestä https://www.2ns.fi/

Lue myös lisätietoa tietoturvakoulutuksesta

"Usein yritykset suojelevat työntekijöitään riskeiltä ostamalla kybervakuutuksia, tietoturvatuotteita, tietoturvakonsulttien palveluita tai lakimiehiä suojelemaan organisaatiota tietoturvariskeiltä. Kun pyritään tunnistamaan tietoturvariskejä organisaatiossa, jää usein huomaamatta yksittäisen työntekijän inhimillisen virheen mahdollisuus. Kokemuksemme mukaan yrityksen henkilöstön tietoturvakoulutuksesta ei välttämättä huolehdita muuten, kuin sertifikaatin vaatimukset edellyttämällä, helpoimmalla ja edullisimmalla tavalla.

Mitä vaaditaan henkilöstölle suunnitellun tietoturvatietoisuuden kasvattamiseen tähtäävän koulutuksen järjestämisessä? Mitkä ovat edellytykset onnistumiseen?"

https://www.2ns.fi/tietoturvakoulutus/

 

2NS logo