OpiTietosuojaa.fi -palvelun yhteistyökumppanina toimii Neotide Oyneotide logoetusivu

Neotide on perustettu vuonna 1999.ja on erikoistunut tietokanta- ja verkkopohjaisiin ratkaisuihin.

Tuotteidemme kohderyhmänä on alusta lähtien ollut kuntayhtymät, sairaalat, kunnat ja kaupungit. Kehitystyön tuloksena syntyi Exreport, jota edelleen jatkokehitetään vastaamaan uusien järjestelmien asettamiin vaatimuksiin. Exreport on käytössä tai käyttöönottovaiheessa kahdeksassa eri sairaanhoitopiirissä sekä useassa kaupungissa.

Yrityksen perustamisvuonna aloitettiin myös SAI-järjestelmän kehittäminen. SAI on sairaaloiden infektioiden kartoittamiseen ja seurantaan käytettävä ohjelmisto. Koska vastaavaa järjestelmää ei ollut olemassa, kysyntä oli huomattava, ja vuonna 2009 järjestelmä oli käytössä mm. kaikissa Suomen sairaanhoitopiireissä.

Neotiden painopisteenä on yhteistyö käyttäjän ja kehittäjän välillä  Hyvän ohjelmiston kehittäminen vaatii toimivaa kommunikaatiota käyttäjän ja kehittäjän välillä. Neotidella pyrimme siihen, että jokainen kehittäjä toimii yhteistyössä käyttäjien kanssa.

Toimistomme sijaitsee Domus Bothnicassa Vaasan yliopistonrannassa. Neotide työllistää tällä hetkellä kahdeksan henkilöä ja toiminta laajenee jatkuvasti. Tällä hetkellä toimintamme pääpaino on Exreportin kehitystyössä.

OpiTietosuojaa.fi -palvelu suosittelee tutustumaan erityisesti Neotiden kehittämään lokienhallintaratkaisuun. Tietojärjestelmien käytön seurantaan suunnitellun LogMonitorin kehitykseen panostetaan nyt mm. sen ajankohtaisuuden vuoksi.

neotide logmonitor

 

 

 

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Neotide Oy  Yliopistonranta 5  

65200, Vaasa

+358 40 086 3636

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

TSVT uutisia
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Euroopan tietosuojaneuvostolta lausunto tietosuojaviranomaisten roolista tekoälyasetuksen valvonnassa
TSVT uutisia
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Apulaistietosuojavaltuutettu: yrityksellä ei ollut oikeutta julkaista työntekijöiden henkilökohtaisia puhelinnumeroita intranetissä
TSVT uutisia
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Uusi verkkosivusto tarjoaa tietoa tietosuojasta harrastustoiminnassa
TSVT uutisia
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Julkaisimme päivitetyt ohjeet tietosuojavastaavan nimittäneelle organisaatiolle
TSVT uutisia
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Puhelinneuvontamme on suljettu 8.‒28. heinäkuuta
previous arrow
next arrow