OpiTietosuojaa.fi -palvelun yhteistyökumppanina toimii Neotide Oyneotide logoetusivu

Neotide on perustettu vuonna 1999.ja on erikoistunut tietokanta- ja verkkopohjaisiin ratkaisuihin.

Tuotteidemme kohderyhmänä on alusta lähtien ollut kuntayhtymät, sairaalat, kunnat ja kaupungit. Kehitystyön tuloksena syntyi Exreport, jota edelleen jatkokehitetään vastaamaan uusien järjestelmien asettamiin vaatimuksiin. Exreport on käytössä tai käyttöönottovaiheessa kahdeksassa eri sairaanhoitopiirissä sekä useassa kaupungissa.

Yrityksen perustamisvuonna aloitettiin myös SAI-järjestelmän kehittäminen. SAI on sairaaloiden infektioiden kartoittamiseen ja seurantaan käytettävä ohjelmisto. Koska vastaavaa järjestelmää ei ollut olemassa, kysyntä oli huomattava, ja vuonna 2009 järjestelmä oli käytössä mm. kaikissa Suomen sairaanhoitopiireissä.

Neotiden painopisteenä on yhteistyö käyttäjän ja kehittäjän välillä  Hyvän ohjelmiston kehittäminen vaatii toimivaa kommunikaatiota käyttäjän ja kehittäjän välillä. Neotidella pyrimme siihen, että jokainen kehittäjä toimii yhteistyössä käyttäjien kanssa.

Toimistomme sijaitsee Domus Bothnicassa Vaasan yliopistonrannassa. Neotide työllistää tällä hetkellä kahdeksan henkilöä ja toiminta laajenee jatkuvasti. Tällä hetkellä toimintamme pääpaino on Exreportin kehitystyössä.

OpiTietosuojaa.fi -palvelu suosittelee tutustumaan erityisesti Neotiden kehittämään lokienhallintaratkaisuun. Tietojärjestelmien käytön seurantaan suunnitellun LogMonitorin kehitykseen panostetaan nyt mm. sen ajankohtaisuuden vuoksi.

neotide logmonitor

 

 

 

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Neotide Oy  Yliopistonranta 5  

65200, Vaasa

+358 40 086 3636

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

TSVT uutisia
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Puhelinneuvontamme on poikkeuksellisesti suljettu 31.5.2022
TSVT uutisia
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Euroopan tietosuojaneuvoston ohjeet seuraamusmaksun laskennasta ja kasvojentunnistusteknologioiden käytöstä lainvalvonnassa julkisessa kuulemisessa
TSVT uutisia
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Euroopan tietosuojaneuvoston toimintakertomus 2021: tietosuojatyön syventämisen ja laajentamisen vuosi
TSVT uutisia
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Tietosuojasta huolehtiminen on osa kyberhäiriöihin varautumista
TSVT uutisia
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Puhelinneuvontamme on suljettu 25.5.2022
Kyberturvallisuuskeskus
Kyberturvallisuuskeskus
25.05.2022
:
Tietoturvailmiöt jotka muuttivat maailmaa

Kyberturvallisuuden isot myrskyt ravistelevat arkeamme aina hetken aikaa, mutta jokaisesta myräkästä on myös opittu jotain. Uudessa videosarjassamme käydään läpi viisi merkittävää kybertapausta viime vuosikymmeneltä.

Kyberturvallisuuskeskus
Kyberturvallisuuskeskus
23.05.2022
:
Harjoittelu viimeistelee varautumisen

Kyberturvallisuuteen kohdistuvat uhat ja häiriöt herättävät juuri nyt paljon mielenkiintoa. Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen ylijohtaja Sauli Pahlman korostaa yhteistoiminnan merkitystä kyberhäiriötilanteisiin varautumisessa.

Kyberturvallisuuskeskus
Kyberturvallisuuskeskus
23.05.2022
:
Traficom ja suomalaiset teleoperaattorit yhteistyössä numeron väärentämistä vastaan asiakkaiden eduksi

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin 16.5.2022 uudistama määräys 28 antoi operaattoreille uudet velvoitteet estää soittajan numeron väärentäminen ja huijaussoittojen välittäminen puhelun vastaanottajille. Uudistetun määräyksen tavoitteena on estää suomalaisten numeroiden käyttö kansainvälisessä tietoverkkorikollisuudessa ja vähentää ulkomailta tulevia huijauspuheluita. Velvoitteet estää väärennettyjen numeroiden käyttö astuvat voimaan asteittain: kiinteän verkon numeroiden osalta 1.7.2022 ja matkapuheinnumeroiden osalta 2.10.2023.

Kyberturvallisuuskeskus
Kyberturvallisuuskeskus
19.05.2022
:
VMwaren kriittiseksi luokiteltu päivityspaketti korjaa haavoittuvuuksia useista tuotteista

VMware on julkaissut kaksi haavoittuvuutta korjaavan kriittiseksi luokitellun päivityspaketin. Korjaavat päivitykset on syytä asentaa pikimmiten.

Kyberturvallisuuskeskus
Kyberturvallisuuskeskus
16.05.2022
:
Kriittinen haavoittuvuus Zyxelin palomuurituotteissa

Zyxel on julkaissut korjauspäivityksiä kriittiseen haavoittuvuuteen, joka koskettaa useita palomuurituotteita. Korjaavat päivitykset on syytä asentaa mahdollisimman pian.

previous arrow
next arrow