OpiTietosuojaa.fi -palvelun yhteistyökumppanina toimii Neotide Oyneotide logoetusivu

Neotide on perustettu vuonna 1999.ja on erikoistunut tietokanta- ja verkkopohjaisiin ratkaisuihin.

Tuotteidemme kohderyhmänä on alusta lähtien ollut kuntayhtymät, sairaalat, kunnat ja kaupungit. Kehitystyön tuloksena syntyi Exreport, jota edelleen jatkokehitetään vastaamaan uusien järjestelmien asettamiin vaatimuksiin. Exreport on käytössä tai käyttöönottovaiheessa kahdeksassa eri sairaanhoitopiirissä sekä useassa kaupungissa.

Yrityksen perustamisvuonna aloitettiin myös SAI-järjestelmän kehittäminen. SAI on sairaaloiden infektioiden kartoittamiseen ja seurantaan käytettävä ohjelmisto. Koska vastaavaa järjestelmää ei ollut olemassa, kysyntä oli huomattava, ja vuonna 2009 järjestelmä oli käytössä mm. kaikissa Suomen sairaanhoitopiireissä.

Neotiden painopisteenä on yhteistyö käyttäjän ja kehittäjän välillä  Hyvän ohjelmiston kehittäminen vaatii toimivaa kommunikaatiota käyttäjän ja kehittäjän välillä. Neotidella pyrimme siihen, että jokainen kehittäjä toimii yhteistyössä käyttäjien kanssa.

Toimistomme sijaitsee Domus Bothnicassa Vaasan yliopistonrannassa. Neotide työllistää tällä hetkellä kahdeksan henkilöä ja toiminta laajenee jatkuvasti. Tällä hetkellä toimintamme pääpaino on Exreportin kehitystyössä.

OpiTietosuojaa.fi -palvelu suosittelee tutustumaan erityisesti Neotiden kehittämään lokienhallintaratkaisuun. Tietojärjestelmien käytön seurantaan suunnitellun LogMonitorin kehitykseen panostetaan nyt mm. sen ajankohtaisuuden vuoksi.

neotide logmonitor

 

 

 

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Neotide Oy  Yliopistonranta 5  

65200, Vaasa

+358 40 086 3636

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Kartoitamme pk-yritysten tietosuojahaasteita ja -tarpeita – osallistu kyselyyn!
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Lasten koulukuvien lisääminen laskuihin pienoiskoossa ei ollut yleisen tietosuoja-asetuksen mukaista
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Tietosuojavaltuutettu: rekisterinpitäjän on huolehdittava riittävistä toimenpiteistä rekisteröidyn oikeuksien toteuttamiseksi
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Optikkoliike voi käsitellä asiakkaan henkilötietoja myös muulla perusteella kuin asiakkaan suostumuksella
Tietosuojavaltuutetun toimisto
:
Puhelinneuvontamme on suljettu 22.‒25.2.
Kyberturvallisuuskeskus
03.03.2021
:
Julkaisimme punaisen varoituksen: Exchange-sähköpostipalvelimen kriittinen haavoittuvuus aktiivisen hyväksikäytön kohteena

Julkaisimme punaisen varoituksen, koska tilanne edellyttää välittömiä toimenpiteitä käyttäjiltä tai ylläpitäjiltä. Varoitus koskee Exchange-palvelimen haavoittuvuuksia, joita käytetään aktiivisesti hyväksi.

Kyberturvallisuuskeskus
03.03.2021
:
Exchange-sähköpostipalvelimen kriittinen haavoittuvuus aktiivisen hyväksikäytön kohteena

Exchange-sähköpostipalvelimen kriittistä haavoittuvuutta käytetään aktiivisesti hyväksi. Korjaavat päivitykset ovat jo olemassa, ja haavoittuvat sähköpostipalvelimet tulee päivittää heti. Lisäksi ylläpitäjien tulee etsiä järjestelmistään viitteitä haavoittuvuuden hyväksikäytöstä. Microsoft kertoo, että nollapäivähaavoittuvuuksia on jo käytetty kohdistettuihin hyökkäyksiin maailmalla.

Kyberturvallisuuskeskus
03.03.2021
:
Informaatiovaikuttaminen on kyberympäristössä arkipäivää

Konsultti ja sotilasprofessori (evp) Mika Hyytiäinen muistuttaa informaatiovaikuttamisen, tuttavallisemmin infon, sekä kyberturvaamisen yhteistyön tärkeydestä. Viimeisimmässä TIETO20-harjoituksessa professori Hyytiäinen toimi punaisen tiimin informaatioympäristön orkesterinjohtajana. Punaisen tiimin tehtävänä on harjoituksissa luoda pelaajille haasteita syötteiden muodossa. Punainen tiimi koostetaan yleensä harjoituksen järjestäjistä tai näiden erikseen peliin kutsumista teknisistä asiantuntijoista.

Kyberturvallisuuskeskus
03.03.2021
:
Lausuntopyyntö: määräys viestintäverkon kriittisistä osista
Kyberturvallisuuskeskus
03.03.2021
:
Microsoft korjasi kriittisiä haavoittuvuuksia Exchange Serverissä

Microsoft tiedotti Exchange-sähköpostipalvelimen kriittisistä haavoittuvuuksista ja julkaisi samalla korjaavat päivitykset. Microsoft kertoo, että nollapäivähaavoittuvuuksia on jo käytetty kohdistettuihin hyökkäyksiin maailmalla. Julkitulon vuoksi haavoittuvuuksien hyväksikäyttö tulee todennäköisesti vain lisääntymään, joten palvelimet tulee päivittää heti.

previous arrow
next arrow
Slider