PrivacyAnt Software on tietosuoja-ammattilaisten suunnittelema ja kehittämä ohjelmisto vaatimustenmukaisuuden hallintaan. Ohjelmistomme avulla lukuisat organisaatiot startupeista isoihin konserneihin sekä julkisen sektorin toimijoihin hallitsevat tietosuojaa, tietoturvaa sekä muita lainsäädännöstä johtuvia velvollisuuksiaan.

Vaikka erilaiset Excel-ja Word-pohjat ovat suosittuja tietosuojan vaatimustenmukaisuuden hallinnassa, on hyvä ymmärtää ettei niitä ole alunperin suunniteltu tähän tarkoitukseen. Tarvittavan dokumentaation tuottaminen voi olla työlästä ja lopputuloksesta muodostuu usein hajanainen. Tällaisen dokumentaation ajantasaisena pitäminen vaatii myös resursseja - joista tämän päivän tietosuoja- ja tietoturvavastaavilla on monesti puutetta.

PrivacyAnt Softwaren avulla voit unohtaa nämä excel ja word viritelmät ja saat koottua kaiken dokumentaation yhteen paikkaan. Kun kaikki dokumentaatio on linkittynyt keskenään, säästät paljon aikaa ja vaivaa pitäessäsi dokumentaatiotasi ajantasaisena sekä tuotat erilaisia raportteja muutamalla klikkauksella.

Katso tuotteen esittely tästä linkistä

ja ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika esittelylle mikäli asia alkoi kiinnostamaan.

https://privacyant.com/en/