FCG liittyi toukokuussa 2015 mukaan OpiTietosuojaa.fi palvelun uudeksi yhteistyökumppaniksi. FCG on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä.

FCG:n tuote- ja palveluvalikoima on jatkumo, joka alkaa asiakkaiden strategisen päätöksenteon tukemisesta, jatkuu siitä yhdyskunta- ja palvelurakenteiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen sekä näyttäytyy tavallisille kansalaisille terveellisenä ja turvallisena ympäristönä ja toimivina palveluina. Tätä jatkumoa kuvaa FCG:n slogan ”FCG – Hyvän elämän tekijät”.

FCG:n tilaisuuksissa saat uusinta tietoa, verkostoidut ja vertailet kokemuksia sekä tapaat alasi johtavia asiantuntijoita.

Koulutuksissa käsitellään ajankohtaisia kysymyksiä erityisesti julkisen hallinnon näkökulmasta. Monet tilaisuudet sopivat mainiosti myös varsinkin lähellä julkista alaa toimivien yritysten henkilöstölle. Tilaisuudet ovat oivallinen keino myös verkottumiseen: FCG järjestää joka vuosi yli 500 tilaisuutta, joihin osallistuu yhteensä yli 20 000 henkilöä

FCG on tunnettu myös tietosuoja- ja tietoturvasisältöisistä koulutuspäivistään ja seminaareista. Yhtenä vuosittaisena erittäin merkittävänä heidän järjestämänä tietosuoja-tapahtumana on sosiaali- ja terveydenhuollon tietosuojaseminaari. OpiTietosuojaa.fi -palvelu suosittelee kaikkia tutustumaan FCG:n kattaviin nettisivuihin ja bongailemaan sieltä sopivia koulutuksia ja asiantuntijapalveluita kukin omiin tarpeisiinsa.

http://www.fcg.fi/

logo fcg